Elektromagnetisk

Om elektromagnetisk stråling fra højspændingsledninger, mobiltelefoner, antennemaster mm. og deres virkning på mennesket.

torsdag, januar 19, 2006

NORSKE STRÅLESKADEDE BØRN - ENDELIG OPREJSNING
Tjenestegørende mænd på norske flådefartøjer, der blev benyttet til elektronisk krigsførelse, var udsat for fire gange så stor risiko for at blive far til et dødfødt eller misdannet barn som andre. Det viser en undersøgelse der blev offentliggjort i tirsdags. Af de 62 mænd, der var tjenestegørende på torpedobåden Kvikk gennem 1990'erne, og som har svaret på et spørgeskema, er 50 blevet forældre. De har fået 114 børn, hvoraf de 87 er blevet undfanget under eller efter tjenesten om bord. Af dette antal blev otte børn født med fejl i muskler og knogler eller misdannelser i hjerne og hjerte, mens seks var dødfødte. Det er en firedobling i forhold til den almindelige civile befolkning .(AFP og Politiken 18. januar 2006).

Efter en 15 års lang og sej kamp mod det norske Søværnet og myndighederne har de skadede børns forældre endeligt sejret. Myndighederne har hele tiden benægtet at der var en sammenhæng. Norske videnskabsfolk blev sat til at undersøge sagen. De konkluderede at alle disse fødselsskader var ikke usædvanligt og hvad man stastistisk kunne forvente!