Elektromagnetisk

Om elektromagnetisk stråling fra højspændingsledninger, mobiltelefoner, antennemaster mm. og deres virkning på mennesket.

lørdag, juli 01, 2006

REPACHOLI FRATRÆDER

Michael Repacholi fratræder sin stilling som direktør for WHO's EMF afdeling i slutningen af Juni 2006. Dette markere afslutningen af et årti af dårlig EMF videnskab, styret af industriens interesser. Hans efterfølger bliver Emily Van Deventer. Mon industriens spindoktorer allerede er i gang med at sørge for at hun fortsætter på den Repacholiske videnskabssti?
Se <http://www.microwavenews.com> og
http://www.emfacts.com/weblog/index.php?p=497 og

ER MOBILTELFONI VANEDANNENDE?


Mange personer bliver syge af elektromagnetisk og mobiltelefonstråling. De bliver nødt til at opgive brugen af mobiltelefonen, og det er lige så svært som at komme ud af et alkohol- eller narkomisbrug. De må gennem en afvænningskur og få sig en ”kold tyrker”. Sarah Dacre beretter følgende: ” Jeg var fuldstændigt forfalden til mobiltelefoni og måtte bruge den hele dagen. Det tog mig 6 måneder at komme ud over behovet at gribe til min mobil. Under afvænningen havde jeg hele tiden en varmefornemmelse ved øret, selvom jeg havde opgivet mobilen. Jeg havde en smag af opkast i svælget i den side, hvor jeg brugte mobilen. Jeg ved at min hjernekemi er blevet ændret efter at have gået gennem en kold tyrker. Jeg håber at afvænningssymptomerne ikke bliver værre. Mit syn på højre øje som var blevet dårligere, er nu så meget forbedret, at jeg ikke bruger briller mere. Jeg kan se mobilmanien i folk's ansigter, når jeg fortæller min historie, fordi de ikke kan forestille sig at kunne leve uden deres mobil. Når det drejer sig om de daglige fornødenheder så prioriterer de mobilen højere end deres børn eller ægtefælle.”

Læs http://www.emfacts.com/weblog/index.php?p=500

fredag, juni 30, 2006

MOBILTELEFONER PÅVIRKER HJERNEN

Italienske forskere har fundet at elektromagnetiske felter (EMF) fra mobiltelefoner aktiverer bestemte celler i hjernebarken, motor cortex, som styrer bevægelsesapparatet. I undersøgelsen blev en gruppe mænd i alderen 20 til 36 år udsat for mobiltelefonstråling i 45 minutter, mens deres hjerneaktivitet blev målt med TMS metoden (transcranial magnetisk stimulation). Temperaturen i hjernen forblev uændret. Den forhøjede aktivitet i hjernecellerne varede indtil en time efter bestrålingen. Andre hjerneceller blev inaktiveret. E. Roy John, direktør for New York University Medical Centre 's Brain Research Laboratories, siger ” At bruge en mobiltelefon er ikke harmløs. Det har en virkning på hjernen”. Han og andre forskere er bekymret over det øgede brug af mobiltelefoner hos børn og unge. En hvilken som helst effekt af mobiltelefonen på hjernen vil bliver forstærket hos børn, fordi deres hjerne stadigvæk vokser og udvikler sig.

Læs hele artikler på http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/news/fullstory 35328.html eller
http://www.emfacts.com/weblog/index.php?p=499